Línea d’ajuts directes als sectors del comerç, la restauració i els serveis de la Cerdanya afectats pel tancament perimetral decretat el dia 23 de desembre de 2020

Resolució per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió d’ajuts extraordinaris als sectors de la restauració, el comerç al detall i els servis assimilats de les comarques de la Cerdanya i el Ripollès.

Bases de la subvenció


Resolució per la qual es fa pública la convocatòria per a la concessió de subvencions per a autònoms i empreses del sector turístic de les comarques de la Cerdanya i el Ripollès.

Bases de la subvenció 


Tingueu en compte que:

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Les empreses i professionals que hagin fet una sol·licitud a les convocatòries del Programa de reactivació del comerç o de les Subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració i dels centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19, no hauran de fer una nova sol·licitud, directament es generarà un expedient amb les seves dades que s’incorporarà en aquesta nova convocatòria.